Biblioteca – locul unde găsesc ceea de ce am nevoie


Am venit la Bibliotecă pentru a restituii o carte împrumutată acum cîteva zile. Aici am descoperit cărți noi, foarte interesante. Nu m-am putut abține și am răsfoit întreaga colecție, descoperind diferite cărți cu povești, aventuri, ghicitori, legende, basme etc.

După ce le-am analizat, lecturat unele fragmenete am hotărît să împrumut la domiciliu unele din ele pentru a le citi și arăta familiei mele și colegilor de clasă. Am descoperit atîtea lucruri interesante în cărțile noi, dar în deosebi m-au intrigat: cărțile Torturi vesele, Tartine minunate, Fantezii culinare.

Mi-au plăcut într atît de mult aceste cărți încît am făcut cîteva poze cu telefonul, pentru a o surprinde pe mama și bunica, cărora le place foarte mult să gătească și să ne surprindă de fiecare dată cu ceva gustos. Suntem pasionate de culinărie. Mulțumim bibliotecii pentru faptul că ne oferă cărți atît de interesante și utile pentru noi.

Suntem mulțumiți și mîndri de faptul că avem în apropierea casei și liceului o bibliotecă care ne oferă tot ceea de ce avem nevoie, pentru a învăța bine și a primi note bune la școală.
Cimpoi Rada, elevă în clasa VI-a, Liceul „Ion Creangă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.