Ora de lectură – drumul spre cunoaștere


În cadrul Bibliotecii Municipale “B. P. Hasdeu” în perioada martie – aprilie curent se desfășoară un concurs, între filialele bibliotecii, cu genericul Cea mai eficientă Oră de lectură.

Scopul pe care îl urmărim în desfășurarea orelor de lectură este optimizarea şi identificarea metodelor inovatoare de lectură. Filiala “Al. Donici” a participat și ea la acest concurs, aducîndu-și contribuția și aportul la înţelegerea mai bine a unui text şi importanţa lui în formarea cititorului ca personalitate.

În așa mod sperăm, să obţinem o eficienţă mai mare, în stimularea pasiunii pentru lectură. Ne bucură faptul că subiectul orei de lecrură Povestea cărții a trezit interesul și curiozitatea lecturii participanților. Aceștea fiind nerăbdători să împrumute și să citească o carte, dar nu o carte la întîmplare ci una recomandată de bibliotecar.

Intuziasmul copiilor de la Liceul Teoretic “Ion Creangă” s-a răspîndit foarte repede așa încît pînă la sfîrșitul programului de lucru venea-u colegii lor și ne întreba-u ce activitatea s-a desfășurat astăzi? Cu acest prilej dorim să mulțumim tuturor participanților, inclusiv colegelor de la filialele bibliotecii, pentru susținere și apreciere.

Și nu în ultimul rînd administrației și cadrelor didactice de la Liceului „Ion Creangă” pentru colaborarea frumoasă pe care o avem. Împreună formăm la discipolii și cititorii noștri deprinderea de lectură, carte și comunicare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.