Copilăria este inima tuturor vîrstelor


1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. În fiecare an, în prima zi de vară se sărbătorește Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a ne bucura de cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria.

Această zi ne oferă posibilitatea de a oferi sprijin copiilor, de a-i aprecia, iubi şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. Ne bucurăm de faptul că astăzi de ziua lor am putut fi alături de ei în cadrul Casei Armatei unde s-a desfășurat marele eveniment și la care am luat parte cu un mesaj de felicitare, un sfat, un îndemn și un recital de poezii din partea bibliotecarei și poetei Zinaida Ambroci.

Cei mai isteți și activi copii sau ales cu cîte o carte în dar din partea autoarei Zinaida Ambroci. Bineînțeles că nu au putut lispi și autografele din partea scriitoarei, fiind o amintire plăcută în timp de la eveniment și clipele frumoase petrecute împreună. O invitație pentru copiii a fost ca pe parcursul perioadei estivale să participe la programul „Lecturile Verii” desfășurat în cadrul bibliotecii.

Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi. Societatea noastră are nevoie de copii educaţi şi sănătoşi, copii, de care să fim mîndri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.