Serviciu modern de bibliotecă „Ora de Engleză”


Overlapping Circles Poster

Pentru ce avem nevoie să învățăm limba engleză? 

Învățarea unei limbi străine îți aduce multe avantaje atât pentru dezvoltarea personală, cât și pentru viitorul tău. Cu atât mai folositor este să cunoști limba engleză, care este limba internațională la nivel conversional între țări, dar și limba oficială în Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă, Canada și altele. Astfel, te vei descurca cu ușurință oriunde ai călători dacă cunoști limba engleză și îți vei face prieteni în jurul lumii.

49502b078f7e1f7aca3c352030b16c9d

Studierea unei limbi străine este recomandată încă din copilărie deoarece se antrenează memoria, se dezvoltă agerimea minții și abilitățile de multitasking. Oamenii de știință au constatat deasemenea că oamenii bilingvi sunt mai bine protejați de bolile Demență și Alzheimer, care vin odată cu vârsta.
096fefcad8dfbb410e6e062574b0065b

Este bine cunoscut avantajul cunoașterii limbii engleze în carieră și totalitatea de posibilități de promovare si de avansare în ea. Aceasta va arăta foarte atractiv  în CV-ul tău la aplicarea oricărei profesii. Poți deveni translator, interpret și profesor pentru diverse trepte ale invățămantului (primar, gimnazial, liceal, superior), dezvoltându-te, în acest fel, o carieră de succes într-un astfel de sector. Acest domeniu de activitate poate fi unul avantajos pentru oricine, inclusiv din punct de vedere financiar.

Pentru cei pasionați de cărți și filme noi, învăţarea limbii engleze te va ajuta să îţi măreşti universul cultural. Multe dintre filmele de top din lume, cărţi şi muzică sunt publicate şi produse în limba engleză. 

Cursurile oferite de noul serviciu „Ora de Engleză” încep de la nivelul zero și sunt potrivite pentru toate vârstele. Programa este diversă și interactivă. Ea conține gramatică și vocabular pentru începători, însoțită de ilustrații, diagrame, videouri și texte. Deasemea se vor organiza jocuri și conversații în engleză. 

Profită de această oportunitate și vină la biblioteca „Al . Donici”  în fiecare luni la ora 15:00 să studiezi limba engleză absolut gratis.

EN_55+Quotes-batch-1_05

2 comentarii la „Serviciu modern de bibliotecă „Ora de Engleză”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.