Călătorește! Descoperă! Rezolvă!


Noi, biblioteca ”Alexandru Donici” invităm utilizatorii la programul ”Provocarea verii” cu sloganul Citește! Descoperă! Creează! pentru a participa la diferite activități interactive: de gândire, de stimulare, la ateliere de creație, răspunsuri la întrebări despre lumea din jur și despre Univers., să comunice între ei și să asculte părerile celor din jur. Vă propunem 4 cărți cu ghidul complet  al propriului corp, corpul tău este uimitor, despre dinozauri care erau rapizi și agili, despre informatică și TIC:

342033Informație și TIC. – București: Corint Book, 2018.-119 p.

 Informație și TIC este o disciplină nouă în trunchiul comun din planul – cadru pentru gimnaziu, o disciplină atractivă și de mare interes pentru elevi, profesori, părinți. În cadrul acesteia se urmărește formarea și dezvoltarea competenței digitale la absolvenți de gimnaziu, în mod progresiv, respectând particularitățile de vârstă și valorificându-le resursele proprii. Trăim cu toții într-o eră în care tehnologiile, raționamentele, creativitatea și gândirea critică sunt strâns legate de utilizarea calculatoarelor și a altor dispozitive inteligente, tocmai de aceea, studiul informaticii și a utilizării calculatorului a devenit o parte integrală din educația fiecărui copil. Aveți în față un instrument de lucru documentat și atractiv, elaborat  în deplină corelație cu programa școlară. Sunteți  invitați să-l parcurgeți cu interes și veți descoperi, în plus, satisfacția de a vă crea propriile jocuri pe calculator și a crea propriile proiecte.

Călătorie în timp spre țărâmul dinozaurilor. – București: Corint Book, 2018. – 124 p.Calatorie_in_timp_spre_taramul_dinozaurilor_01

Haide și tu în mașina timpului!

Vom face o călătorie fascinantă în lumea plină de mistere a dinozaurilor!

Dinozaurii erau rapizi și agili sau greoi și stângaci?

Aveau sângele cald , precum păsările și mamiferele, sau rece , precum reptilele?Răsfoiește cartea aceasta și vei afla tot ce vrei să știi  despre incredibilii locuitori care au dominat  planeta noastră în perioada preistorică! Uau! Mașina timpului ne-a dus într-un loc magic, cu 250 de milioane de ani în urmă!

res_cafcbbd6762facbf1a3586ca3a8ae3c9_fullCălătorie în interiorul  corpului uman.-București: Corint Book, 2018. – 128 p.

Să pornim într-o călătorie în jurul și interiorul corpului uman pentru a-i afla secretele. Urmărește activitățile, puzzle-urile, labirinturile, experimentele și multe alte activități în această captivantă călătorie. Corpul tău este pur și simplu uimitor! Este o mașinărie care trăiește, respiră, se mișcă, mănâncă, vorbește și gândește. Corpul uman este compus  din sute de oase ,trilioane de celule și găzduiește miliarde de bacterii. Hai să îl explorăm!

 Operațiunea AU! : ghidul complet…- București:operatiunea-au-1761 Aramis Print, 2018. – 172 p.

Acum o să facem o călătorie într-unul dintre cele mai complicate, variate și neobișnuite medii de pe Planetă – CORPUL OMENESC! Aflați  totul despre felul în care sunteți alcătuiți și în care funcționați ca ființe umane, de la tălpile gâdilicioase până la uimitorul creier. Activați și reacții neobișnuite , cazuri medicale reale ciudate , cum ”arătați” pe dinăuntru și pe dinafară-le veți găsi, pe toate , în această carte!

Vă așteptăm cu drag la programul „Provocarea  verii” cu sloganul : Citește! Descoperă! Creează! 

2 comentarii la „Călătorește! Descoperă! Rezolvă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.