O poveste despre cățelul extraterestru


Dragi utilizatori, vă așteptăm cu drag la biblioteca ”Alexandru Donici” pentru a împrumuta această carte minunată la concursul de lectură ”Bătălia cărților” o poveste  despre cățel extraterestru .
Vă îndemnăm că lectura te face învingător!
Alege cartea anului ca să devii cititorul anului!
Frank Cottrell Boyce

Frank Cottrell Boyce este scriitor și autor de  scenarii de film cu multe premii câștigate. Milioane, cartea lui de debut în literatura pentru copii,  câștigat Medalia Carnegie CLIP. Cărțile  sale au fost selectate pentru multe premii, precum Guardian Children’s Fiction Prize, Whitebread Children’s Fiction Award, Funny  Prize și Blue Peter Book Award.  Frank Cottrell Boyce face parte din juriul concursului 2500 Words de la BBC Radio 2 și a conceput, împreuă cu Danny Boyle, Ceremonia de deschidere a Jocurlor Olimpice de la Londra, în 2012. Locuiește în Merseyside împeună cu familia sa.

Cottrell Boyce, Frank. Lista lui Sputinik, cățelul extraterestru / Frank Cottrell Boyce. – București: Corint Book, 2018. – 352 p.

Lista lui Sputinik, cățelul extraterestru este o poveste minunată și emoționată despre prietenie  și despre faptul că trebuie să prețuiești ceea ce ai. Cuvântul rusesc sputnik înseamnă ”tovarăș de călătorie”. A  fost numele  care l-a dat marele inginer spațial Serghei Korolev primului satelit din istoria omenirii, care a fost trimis pe orbită în octombrie 1957. Sputnik este un cățel- extraterestru. Un cățel care îl ajută pe personajul principal să-și găsească prieteni. Cu ajutorul lui sputnik, veți ajunge în cosmos, veți găsi rezolvări și pentru probleme cu care vă confruntați zi de zi, veți face prieteni, veți petrece un timp excepțional citind cartea.

Vă invităm să lecturați povestea lui Prez este și amuzantă și tristă, pe alocuri, dar cu siguranță, emoționantă și captivantă. Veți regăsi în ea o poveste pe placul vostru din care veți învăța o mulțime de lucruri interesante, fără să aveți senzația că o faceți. Lectura nu e o corvoadă, lectura poate fi o plăcere, dacă alegi cărțile potrivite. Prez și Sputnik vă așteaptă între paginile acestei cărți pentru a vă face părtași aventurilor lor și pentru a vă convinge că cititul poate fi cool și vă sugerează  să fiți Cititorul anului și să alegeți Cartea anului….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.