Să nu spui niciodată pentru totdeauna


O poveste despre prietenie și supraviețuire

PIX_0583 (1)Jennifer L. Armentrout este una dintre cele mai importante și îndrăgite autoare de New Adult (ficțiuni romantice adresate tinerilor). A publicat și romane Young Adult, adresate adolescenților, ca cel de față, pentru care a fost distinsă de către Asociația Scriitorilor de Romance din Statele Unite ale Americii cu premiul RITA în anul 2017. Astfel ”Să nu spui niciodată pentru totdeauna” a fost desemnat ”Cel mai bun roman de ficțiune romantică de ficțiune romantică pentru adolescenți”. Cărțile sale sunt traduse în peste cincisprezece limbi  și vândute în sute  de mii  de exemplare în toată lumea. La Editura Epica, în colecția EpicLove, au apărut trei titluri New Adult semnate Jennifer L.Armentrout: ”Te aștept”, ”Te doresc” și ”Rămâi cu mine”.

Armentrout, Jennifer. Să nu spui niciodată pentru totdeauna/ Jennifer Armentrout. -București : Epica, 2018. – 476 p.

„Un roman extraordinar, emoționant de real, despre forța primei iubiri și despre curajul de care ai nevoie pentru înfrunta propriile temeri.”

                     – KAMI GARCIA, AUTOARE DE BESTSELLERURI NEW YORK TIMES

098b14b3-16db-4a4a-94ba-ca73d254c7e2_1Să nu spui niciodată pentru totdeauna este un roman extraordinar, o poveste emoționantă scrisă cu multă empatie și sensibilitate,  din care  nu lipsesc momentele tensionate. te va face să vezi viața altfel.Jennifer L. Armentrout a reușit ca de fiecare dată să transmită un mesaj extrem de puternic. E vorba despre vindecare, de acceptarea sinelui și a trecutului. Să nu spui niciodată pentru totdeauna nu e doar o poveste despre prietenie sau despre dragoste, ori o poveste despre familie, ci despre copiii a căror soartă este grea, dar care sunt puternici și luptă pentru ea, despre prietenii pe care ți-i faci (sau dușmanii), despre acceptare și înțelegere, despre muncă, pasiune și modul cum oamenii se raportează la acestea. Sunt câteva lecții pe care le putem învãța de la cele două personaje din carte  Mallory și Rider. Înveți să ai încredere în tine, să spui ce gândești și sã nu lași pe nimeni sã își batã joc de tine. Mai înveți și cã dacã unii par puternici și încrezători la exterior, pe interior pot fi complet opusul, dar cu puținã voință putem trece peste toate. Romanul este foarte captivant, se citește ușor și vă ține ”în priză” de la primul rând pînă la ultimul rând. În final, este o lecție de viață.

Va propunem sa vizionati un trailer in original al acestei carti dupa urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=c2hRz1MMbqI

NU UITAȚI CĂ VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE LA CONCURSUL “BĂTĂLIA CĂRȚILOR 2020”. LA FINALĂ PARTICIPĂ CEI CARE AU CITIT TOATE CĂRȚILE DIN CONCURS ȘI AU COMPLETAT FIȘELE DE LECTURĂ PENTRU FIECARE CARTE CITITĂ. ALEGE CARTEA ANULUI CA SĂ DEVII CITITORUL ANULUI!
Lectura placuta!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.