Ziua cunoștințelor


ÎN FIECARE AN, DRAGOSTEA ŞI SETEA DE CARTE NE ADUNĂ LA UN ÎNCEPUT FRUMOS DE TOAMNĂ PENTRU A NE SPUNE BUN VENIT LA ZIUA CUNOŞTINŢELOR!
Biblioteca Alexandru Donici vă propune următoarele cărți cu ocazia zilei cunoștințelor, care cu siguranță vă vor motiva și lărgi universul de cunoștințe .

100 de curiozități despre corpul uman. Chișinău: Editura Arc, 2019. – 30 p .

Vrei să știi unde anume în corp se află “osul amuzant”? Ce anume face ca sângele să fie roșu? De ce miros pârțurile?Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre corpul uman în această carte cu peste 150 de autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a biologiei corpului uman!


100 de curiozități despre mijloacele de transport. Chișinău: Editura Arc, 2019. – 30 p .

Vrei să știi cine a inventat balonul cu aer cald? Care este cel mai rapid tren? Cât de mare este macaraua cea mai mare?Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre transport în această carte cu peste 150 de autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a vehiculelor!


100 de curiozități despre Animale. Chișinău: Editura Arc, 2019. – 30 p .

100 de curiozitati despre animale

Vrei să știi care este cel mai rapid animal? Ce pasăre poate zbura pe spate? De ce elefanții nu pot sări? Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre animale în această carte cu peste 150 de autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a regnului animal!


100 de curiozități despre dinozauri. Chișinău: Editura Arc, 2019. – 30 p .

Vrei să știi de ce astăzi nu mai există dinozauri? Care dinozaur a fost cel mai mare? Dacă dinozaurii aveau pene?Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre dinozauri în această carte cu peste 150 de autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a erei mezozoice!


Vă așteptăm cu drag la biblioteca „Alexandru Donici”. Generaţiei în devenire, îi dorim, din tot sufletul, succese mari la învăţat, pedagogilor – inspiraţie şi dăruire de sine, părinţilor – să se mândrească cu copiii săi, care păşesc sigur pe treptele cunoaşterii!

VĂ ÎNDEMNĂM SĂ CUCERIŢI CULMILE CUNOAŞTERII! UN AN DE STUDII CÂT MAI PRODUCTIV!
clopotel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.