Programul estival „Provocarea verii” ajuns la final


Iată-ne ajunşi la finalul programului „Provocarea Verii”. Astăzi a fost ultima zi și ultimele activități ale Programului estival „Provocarea verii 2021”, ediția a 3-a

O umbră de nostalgie ne lasă acest sfârşit de iulie, pentru că în decurs de 2 luni biblioteca a activat într-un ritm mai deosebit. În tot acest timp, am avut parte de momente frumoase împreună cu participanții, am devenit mai apropiaţi și s-au stabilit nişte relaţii de prietenie între copii și bibliotecari.

În perioada 19– 30 iulie filiala „Alexandru Donici” a BM „B.P. Hasdeu” s-a implicat în desfășurarea activităților din programul estival „Provocarea verii: Citește și Descoperă Chișinăul”, pentru cel de-al 4-lea tur consecutiv. Astăzi, 30 iulie, pentru a le reaminti participanților cele mai interesante și importante edificii din Chișinău, am făcut o recapitulare și am parcurs tot ABChișinăul.

Finalul programului a fost încununat de opiniile copiilor despre program și de procesul de înmânare a diplomelor.   

A fost o experiență unică, am avut parte de participanți curioși, amuzanți și ingenioși care au gustat din plin din aventura numită: Provocarea verii. Din partea noastră le rămâne admirația, aprecierea și îndemnul să fie cât mai curioși pentru a dobândi noi abilităţi şi cunoştinţe.

Sentimente nostalgice, emoții copleșitoare au trăit participanții programului. După două luni, atât noi, bibliotecarii, cât și participanții, ne-am simțit oarecum întristați, căci în tot acest timp ne-a unit munca depusă și reușitele obținute. Ei s-au manifestat cu tot curajul şi bunăvoinţa, au participat activ la toate activitățile și au îndemnat și prietenii să participe la „Provocare”.

Menționăm că în timpul desfășurării programului ne-am bucurat de atmosfera plină de entuziasm, împlinire și de valorificare a potențialului copiilor. Ne-am convins din nou că aceștia sunt plini de idei ingenioase, geniale chiar, care trebuie aduse la lumină.

83 de participanți la activități (vizite)
14 participanți – Turul 4

Info-grafic: Provocarea Verii 2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.