Campania de atragere și de fidelizare a utilizatorilor ”Fii deștept! Ia un card inteligent”


Luna septembrie este dedicată Campaniei Fii deștept! Ia un card inteligent la BM „B.P. Hasdeu” pentru a sublinia importanța lecturii pentru educație.

Obiectivul general al Campaniei constă în atragerea utilizatorului în spațiul prietenos al bibliotecii, obținând cardul de acces gratuit. Înregistrarea oferă oportunități de a beneficia de serviciile și activitățile bibliotecii, inclusiv împrumutul de carte și alte resurse.

Cu acest prilej filiala „Alexandru Donici” pentru copii, încearcă să-și extindă parteneriatele cu instituțiile preșcolare, gimnaziale, liceale, precum și cu mulți alți doritori de diferite categorii de vârstă din cartier, dar și din afară.

Colaboratorii bibliotecii cu mare drag informează doritorii despre regulile de înscriere la bibliotecă, precum și facilitățile oferite de obținerea cardului de acces.

Bibliotecile joacă un rol important în educația și dezvoltarea copiilor, adolescenților, adulților.

Filiala „Alexandru Donici” oferă servicii, programe de bibliotecă care sunt utile tuturor. Cardul va deveni o carte de vizită în procesul utilizării serviciilor de bibliotecă, împrumuturi de carte și alte documente. Filialele Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” continuă să se adapteze și să extindă serviciile pentru a răspunde cerințelor comunității noastre.

La fel în situația de criză pandemică, biblioteca își zidește prezența și livrează servicii, inclusiv de înscriere și obținere a cardului de acces.

Pentru a obține un card de bibliotecă sau pentru a afla mai multe despre resursele și serviciile bibliotecii, vizitați pagina web și rețele sociale ale filialei „Alexandru Donici”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.