Opere jubiliare – 2022


Știi că tocmai ai terminat de citit o carte bună dacă după ce ai întors ultima pagină te simți ca și cum ai fi pierdut un bun prieten. – Paul Sweeney


Vă invităm să aflați care sunt operele jubiliare în anul 2022. Ce lucrări interesante au fost prezentate lumii de diferiți scriitori autohtoni și străini. Am adunat pentru Dvs. o listă completă de poeți, prozatori și operele acestora de care cu siguranță trebuie să ne amintim în anul 2022.

CĂRȚI (OPERE) JUBILIARE 2022


Uneori e greu să te decizi ce carte să mai citeşti. De aceea, anual se publică o listă de cărți jubiliare, care cumva te ajută să faci alegerea corectă. Precum deja a-ți observat, mai sus am enumerat cărțile jubiliare pentru noul an – 2021, cărțile, care ne rămân întipărite în minte, chiar și în ciuda trecerii timpului.

O carte o citești când vrei, cum vrei şi ori de câte ori vrei. Indiferent de trecerea necontenită a anilor, cărțile jubiliare rămân niște cărți care merită citite sau chiar recitite. O carte te trimite la alte cărţi şi toate împreună formează baza trainică a culturii noastre.

Vă invităm la o nouă doză de lectură. Vă așteptăm să treceți prin ospeție la Biblioteca „A.Donici”, și apoi să plecați acasă cu niște cărți bune, care merită citite într-o viață. Vă garantăm că o să vă placă și n-o să rămâneți dezamăgiți!
Lectura plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.