Învață cu ajutorul autocolantelor 100 de curiozități


100 de curiozități din știință. – Chișinău : Arc, 2021. – 24 p.

Vrei să știi dacă un tren întreg poate levita cu ajutorul magneților? Dacă sunetul se deplasează mai repede prin apă decât prin aer? Cum zboară avioanele și elicopterele? Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre știință în această carte cu autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile distractive corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a științei!
Fii atent la acest simbol din carte. El indică paginile și autocolantele care pot folosite pentru a crea propriile imagini, distractive și unice, despre știință.

100 de curiozități despre natură. – Chișinău : Arc, 2021. – 24 p.

Vrei să știi de ce avem nevoie de natură pentru a trăi? Cum se face o perlă? De ce cactusul are spini? Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre natură în această carte cu autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în antrenanta aventură de explorare a naturii!  Fii atent la acest simbol din carte. El idică paginile și autocolantele care pot fi folosite pentru a crea propriile imagini, distractive și unice, despre natură.

100 de curiozitați despre planeta pământ. – Chișinău : Arc, 2021. –  24 p.

Vrei să știi cât de veche este planeta noastră? Cât de fierbinte sau cât de rece poate fi Pământul?
Cum a evoluat specia umană de-a lungul timpului? Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre planeta Pământ în această carte cu autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în antrenanta aventură de explorare a acestei planete extraordinare! Fii atent la acest simbol din carte. El idică paginile și autocolantele care pot fi folosite pentru a crea propriile imagini, distractive și unice, despre planeta Pământ.

100 de curiozități despre animale. – Chișinău : Arc, 2021 . – 24 p.

Vrei să știi care este cel mai rapid animal? Ce pasăre poate zbura pe spate? De ce elefanții nu pot sări?
Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre animale în această carte cu peste 150 de autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a regnului animal!Fii atent la acest simbol din carte. El idică paginile și autocolantele care pot fi folosite pentru a crea propriile imagini, distractive și unice, cu animale.

100 de curiozități despre corpul uman. – Chișinău : Arc, 2021 . – 24 p.

Vrei să știi unde anume în corp se află “osul amuzant”? Ce anume face ca sângele să fie roșu? De ce miros pârțurile? Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre corpul uman în această carte cu peste 150 de autocolante. Potrivește autocolantele la informațiile corespunzătoare și pornește în aventura antrenantă de explorare a biologiei corpului uman! Fii atent la acest simbol din carte. El idică paginile și autocolantele care pot fi folosite pentru a crea propriile imagini, distractive și unice, despre corpul uman.

100 de curiozități despre țări și continente . – Chișinău : Arc, 2021. – 24 p.

Vrei să știi câte limbi se vorbesc în întreaga lume? Care țară are cel mai vechi steag? Unde locuiesc cei mai mulți oameni? Descoperă aceste lucruri și alte 97 de curiozități uimitoare despre geografie în această carte cu autocolante. Lipește autocolantele pentru a afla date interesante și pentru a transforma explorarea acestei lumi minunate într-o aventură super distractivă! Fii atent la acest simbol din carte. El idică paginile și autocolantele care pot fi folosite pentru a crea propriile imagini, distractive și unice, despre globul pământesc.

Vă așteptăm la bibliotecă pentru a face cunoștință cu 100 curiozități din domeniul istoriei, naturii, geografiei, zoologie, botanică, medicină, etc. Sperăm că o să aflați câte ceva nou și o să vă placă aceste liste de cărți pline de curiozități.

Un comentariu la „Învață cu ajutorul autocolantelor 100 de curiozități

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.